>Hemma igen efter en vecka i Stockholm där det blev mycket inspiration i form av shopping, galleri- och museibesök samt besök hos barn och släktingar. Ett tag blev jag nästan mätt på intryck.

En affär som ni absolut inte får missa om ni är i Stockholm är Old Touch på Upplandsgatan 43. Där finns inspiration för många fria broderier, spetsar, band, tyger, broscher samt ett jätteställ med Gütermans sysilke i gamla härliga färger. Hela Upplandsgatan har många affärer för vintage och second hand. Jag hittade några fina gamla broderade dukar som inte kostade många tior.

Afro Art och African Touch på Hornsgatan, Södermalm har båda kantha inspirerade tyger. Roligt att kantha har blivit så populärt idag. Hoppas bara att kvinnorna som broderar dessa kantha tyger får riktigt betalt. Hörde att det var en man som importerar tygerna, vilket gör mig lite misstänksam.

Ni som vill lägga in inspirerande bilder på vår blogg är välkomna att maila dem till mig så fixar jag det. Glöm inte att kommentera det ni läser och ser. Då blir bloggen lite mera givande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *