>Bates och Blixt arbete

>I går jobbade Kristina och jag vidare med vår brevkurs. Vi har rättat till en del uppgifter i våra brev som vi har upptäckt inte är så lätta att göra. Tagit bort en del gamla och lagt till några nya uppgifter. Vi har också påbörjat ett litet häfte med råd och tips för våra elever. Detta skall vi kunna skicka över via nätet till dem som så vill. Det kommer troligen att heta ”Vidga vyerna” och skall innehålla bl a ”Hjälpmedel för att rädda en bild” – ”Se nya möjligheter” – ”Exempel på skissteknik” – ”Yta, struktur och textur” samt en hel del annat nyttigt.

Vi kommer också att anordna ett kurstillfälle i höst för de elever som vill utveckla sin skissteknik och kunna tillverka en skissbok som underlag för ett fritt broderi. Kursen äger troligtvis rum i mitten av november i Ateljé Knut i Dimbo. Platserna kommer att bli begränsade. Kolla den här bloggen om du har lust att vara med.

Just nu håller vi på och provar nya material, nya vinklingar och nya idéer. Vi får se vadhän allt detta kommer att leda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *