>Bates och Blixt på studiebesök i Europa

>
I morgon åker Kristina Blixt till Provence i Frankrike för några veckors egna studier och förhoppningsvis nya broderade bilder. Hoppas hon får en jättetrevlig semester och kommer tillbaka utvilad med nya broderi krafter.

Pian åker på tisdag till England med en grupp kvinnor från Västerbergs Folkhögskola. De skall besöka Victoria och Albert Museet samt den stora mässan Knitting and Stitching på Alexandra Palace i norra London. Där hoppas vi hitta många nya material, nya tekniker samt knyta nya kontakter med broderande kvinnor från hela världen. Mässan har ett hundra tal utställare, lika många små workshops samt över 300 försäljare.
Detta är absolut den bästa Broderi och Stickmässa i hela världen och det ser man tydligt på kvinnorna som kommer från Amerika, Europa, Afrika, Asien och Kina. Alla lika glada, bärande på enorma kassar med material och böcker. Om alla män var som broderande och stickande kvinnor hade vi inte haft några konflikter i världen.

Om du vill besöka en rolig mässa så kan jag verkligen rekommendera ”The Knitting and Stiching Show i London. Den hålla alltid på andra helgen i oktober varje år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *