>Brandbroderiet i Uddevalla ständigt aktuellt

>
I veckan fick jag besök av två damer, en från USA och en från Slovakien som var här i Sverige på besök. De var båda intresserade av broderi och ville att jag skulle visa dem brandbroderiet som fortfarande hänger på Bohusläns museum. Det var tredje gången i sommar som jag var nere på museet för att prata och visa detta broderi. Intresset är lika stort nu som när vi hängde upp det på 200-årsdagen av branden 2006.

I eftermiddag skall jag ha ytterligare en visning för några tyska damer som vill se och höra om det.
Jag tycker det är fantastiskt att det fortfarande drar folk. Många frågar efter mönster men de får nöja sig med att köpa några vykort. Det är heller ingen idé att titta på baksidan för alla tre längderna är fodrade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *