Broderikurs i Vara 8-10 april 2016

Inbjudan till aktiva elever i Bates och Blixt kursen har nu skickats ut. Som vanligt får jag åtskilliga mail i retur för att mailadressen  inte är rätt. Vet du med dig att du har ändrat din adress hör av dig till mig så att jag kan få den nya i mitt register. Några fick heller inte med bilagan, vilket säkerligen beror på min dåliga  uppkoppling på nätet. Ibland orkar inte datorn med riktigt. Jag hoppas dock att alla har fått den nu.

Årets kurs heter FACE LIFT och vi kommer att jobba mycket med färg och komposition. Vi har upptäckt att många fortfarande saknar teknik när det gäller just komposition. Alla ofärdiga broderier som ligger i era lådor kan komma att få ett helt nytt liv. Platserna är som vanligt begränsade så vänta inte med er anmälan om ni vill vara med.

Jag svarar även på frågor om kursen på mail.

Hjärtligt välkomna!

 

PS! Ni har väl sett av vi nu har en egen Facebook grupp för Bates och Blixt elever!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *