Broderikursen äger i år rum på Helliden i Tidaholm 6-8 april

I år fick vi tyvärr inte komma till folkhögskolan i Vara. Vi återvänder istället till vårt gamla kursställe på Helliden i Tidaholm. Datum för kursen är 6-8 april. Vi börjar fre em och håller på till lunch sön. Årets tema är Rörelser.

Vi har fått många, många intresseanmälningar men det finns några platser kvar. Hör av dig snarast till batespian@gmail.com om du är intresserad att vara med.

Är du intresserad av att brodera i Sydfrankrike i oktober? Kristina Blixt ordnar en kurs i Sauve på gränsen till Provence. Kolla hemsidan www.oliven.nu  Skicka ett mail till  ateljeknut@gmail.com så skickar hon dig mer information.

Vintern är lång och tråkig. Mitt diskbråck är nästan läckt och jag har opererat min högra höft. Nu återstår bara den vänstra för att igen bli fit for fight. Men det blir inte förrän till hösten.

Dessemellan kommer Sommarbroderiakademin att äga rum traditionsenligt V 30 – 23, 24 o 25 juli. Platsen blir som vanligt Bohusläns Museum i Uddevalla.  Anmälningarna har redan börjat strömma in. Maila mig på batespian@gmail.com så skickar jag dig ett program, som jag snart har gjort klart.

Annars sitter vi och broderar. Kristina på Atelje Knut i Dimbo och jag vid mitt lilla arbetsbord i Gössäter. Jag sliter som bäst med en coiffe som jag skall ha på huvudet på vår Guldbröllopsdag i mars.  Nu fattas det bara lite flor runtomkring.

Vi hörs snart igen!

IMG_2585

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *