>En helg i Stockholm

>Andra advent helgen tillbringar jag i Stockholm. Medan David renoverar vår dotters lilla dockskåp till bostad ränner jag runt på shoppingcentra, byggvaruhus och små mysiga affärer på söder. Fast helst av allt hade jag hellre besökt museer, gallerier och andra roliga utställningar. Men när man har en krävande dotter som vill ha med sin mamma för att bestämma tapeter, målfärg och golv blir det ingen tid för mina intressen.
Vad jag mest har sett så finns det idag ingenting som inte finns i Bohuslän. Stockholm är ingen stad att åka till för att handla numera. Dessutom är samma saker lite dyrare. Nej, till Stockholm skall jag i fortsättningen bara åka till för att odla mina kulturella intressen. Det är som Göteborgarna säger – ”Det bästa med Stockholm är tåget till Göteborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *