>Gott Slut och Gott Nytt År!

>

På årets sista timmar borde jag väl summera vad jag har upplevt och åstadkommit under året. Men hellre vill jag se framåt. Vad kommer 2010 att ha med sig för mig. Säkerligen blir det en träff i Tidaholm under våren med Bates och Blixt kursens deltagare. En kurs i Åhus sista helgen i april finns också med almanackan och naturligtvis Sommarakademin sista veckan i juli här i Uddevalla.
I början av augusti blir det ett nytt Broderiforum på Västerbergs folkhögskola – denna gången under rubriken ”Skandinavien broderar” med ledare och deltagare från Skandinavien. Det kommer säkert att bli mycket givande och roligt att knyta nya kontakter med brodöser från Norden.
I september kommer en grupp broderande damer från Nya Zeeland. De skall besöka Göteborg, Kristianstad, Kalmar och Stockholm och jag hoppas att många av oss medlemmar i Brak får tillfälle att träffa och utbyta erfarenheter med dessa.
Den stora handarbetsmässan i London ”Knitting and Stitching” andra helgen i oktober finns också i min planering och förutom England blir det nog ett besök i Frankrike igen. Året kommer med andra ord att bli lika broderi aktivt som 2009.

Ett riktigt Gott Nytt 2010 önskar jag alla mina broderande vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *