>Normandie ar fantastiskt

>Normandie ar helt underbart. God cider, gott vin och harlig mat. Dessutom har jag sett Bayuextapeten igen och studerat den nya utstallningen runt denna, besokt Bayeux Katedralen, sett William Erovrarens grav i Caen Katedralen samt alla fina spetsar som man tillverkar har nere i Calvados. Varit pa ett litet besok i Coutanze som ocksa hade en underbar katedral och som var en liten fin stad.
Naturen ar full av bjornbar, nypon, applen, mistel, jarnek, murgrona. Hade jag haft mojlighet hade jag tagit med allt hem.

Jag har ocksa fatt se alla underbara spetsar som tillverkas har nere i Calvados omradet. Bade knypplade och sydda. Ett helt paraply fasinerade mig tills jag upptackte priset. Fast a andra sidan varfor inte ta betalt for ett sadant fint arbete.

I morgon aker vi till England och skall vara dar nagra dagar innan vi flyger hem igen till Sverige.

Jag har tagit massor av foton som jag skall lagga in nar jag ar hemma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *