>Nytt År – nytt hus

>Efter en lång tystnad på den här bloggen, skriver jag äntligen ett inlägg. De sista två månaderna har ägnats helt åt att flytta. Röja, packa, packa och stuva – så gick flyttlasset och allt blev staplat i vårt nya hem, som bara är färdigt till hälften. Nu gäller det att göra färdigt allt arbete som återstår, måla, tapetsera, lägga golv och sätta upp hyllor innan vi kan packa upp allt. Så småningom skall vi dessutom bygga till ett rum så vi kan ta emot gäster, sätta upp en glasveranda och bygga carport. Det blir nog en femårsplan.

Men när det värsta jobbet har lagt sig skall jag börja brodera igen. Jag skall också ha en broderi vecka på Västerbergs folkhögskola, vikariera för Renée som är i Afrika. Ett skönt avbrott hoppas jag.

Nu undrar ni säkert vart jag har flyttat? Jo, till Gössäter vid foten av Kinnekulle. Inte långt från Hällekis, cirka en mil till Götene och tre till Lidköping. Ett underbart vackert område och en väldigt massa trevligt folk som bor här. Här finns också ett av Sveriges äldsta pensionat så det kanske blir någon kurs förlagd till Kinnekulle i framtiden.

När jag har hittat min kamera skall jag lägga in bilder. Ni får ge er till tåls till dess.

God fortsättning på er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *