På väg till en week-end kurs med Textile Study Group

Torsdag 11 sept åker vi till Farncombe Estate utanför Birmingham för att tillsammans med TSG gruppen ha en gemensam week-end workshop. Lärare är Penny Burnfield och Sian Martin. Taking the idea out of your head – heter workshopen och det är en skiss helg,  så jag tror inte det blir några stygn sydda. Men kanske får vi ideer till något nytt broderi när vi kommer hem. Och vem vet kanske blir det en ny och rolig övning för Bates och Blixt kursen i april nästa år.

I höst och nästa vår är det den stora utställningen på Dalarnas Museum i Falun som gäller. Deltager gör Textile Study Group från England och Textil 13 från Sverige. Vernissage 13 juni med en workshop vecka bla med lärare från både England och Sverige. Utställning handlar om Spår av Livet och just nu sitter alla deltagare och funderar ut vad som kan bli Spår av Livet i Fritt Broderi. Workshoparna är öppna för alla som har ett intresse för nytt och fritt broderi. Mer om dessa kan ni läsa i Sätergläntans kortkursprogram som kommer ut senare i höst.

Just nu finns några platser lediga i Broderi Bates och Blixt kursen så går du och funderar på att börja hos oss är du välkommen nu. Fundera inte för länge för platserna brukar ta slut ganska fort under hösten.

Mera om vår kurshelg i England kommer när vi är tillbaka igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *